12 Mart, 2015, 17:45

Speednetworking, kısa sürede çok sayıda insanla tanışma imkanı yaratan bir toplantı türüdür. Kişiler ikişerli olarak karşılıklı oturur ve çok kısa bir sürede (kişi başı ~1 dk.) kendilerini ve nelerle ilgilendiklerini tanıtırlar. Ardından bir zilin çalmasıyla bir koltuk yana kayarak süreç tekrarlanır... Speednetworking ile Network'unuza hem sayı hem de çeşitlilik açısından eklemeler yapabilirsiniz. Bağlantıların derinliğini geliştirmek ise sizin daha sonra yapacaklarınıza bağlı.

speed

Kuzey-Güney Buluşması 4

Aynı Kampusta yer almalarına rağmen her zaman aynı ortamlarda yer almayan grupları bir araya getirerek herkese faydalı olacak yeni bağlantılar kurulması amacıyla ODTÜ İşletme Bölümü'nde 12 Mart, 2015 17:45'te bir speednetworking faaliyeti gerçekleştirilecektir. Kampusun Kuzeyinde yer alan İdari Bilimleri temsilen İşletme Öğrencileri ve Güneyden Mühendislik Öğrencilerinin (ayrıca Batıdan Teknokent'te çalışanlar ve Kampus dışından ODTU GGT Girişimcilik Zirvesi katılımcıları!) bir araya geleceği bu faaliyete katılmanız tavsiye edilir ancak yerler oldukça kısıtlıdır. ODTÜ Kuzey-Güney buluşmalarının oncekileri 14 Mart 2012, 10 Aralik 2012, 20 Ekim 2014 ve diger bircok etkinlik kapsaminda yapılmıştı, yenileri de yakında tekrar yapılacaktır!

Bu faaliyete katılmak icin lütfen speednetworkodtu4.eventbrite.com adresinden kaydınızı yaptırın.

Kontenjanlar sınırlıdır, başvuruları kabul edilenlere mesaj gönderilecektir.

Speednetworking hakkında daha fazla bilgi edinmek ve hazırlık yapabilmek için bkz.

Son Güncelleme:
06/02/2022 - 22:31