ODTU GIMER Girisimcilik Sohbetleri (17/04/15 14:00)

İsmail Hakkı Polat (ismailhpolat.com)

Sercan Çalbak (sercancalbak.com)

polatcalbak

kayit icin: https://www.eventbrite.com/e/girisimcilik-sohbetleri-yeni-medya-surecler...

İsmail Hakkı Polat BIO:

1989'da Ortadoğu Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan İsmail Hakkı Polat, 1989-2004 yılları arasında sırasıyla Siemens, Nortel-Netaş, Ericsson ve Turkcell gibi telekomünikasyon firmalarında mühendis ve yönetici olarak çalıştı. 2004 yılından bu yana Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Öğretim Görevlisi olarak "Yeni Medya" dersi veren Polat, Türkiye'nin ilk Yeni Medya Bölümü'nün kuruluş çalışmalarında da rol almıştır. Ayrıca, Doğan Holding, Merkez Yayın Grubu ve Ciner Medya Grubu gibi medya kuruluşlarının mobil iletişim ile ilgili birimlerinin kuruluş ve interaktif servislerinin geliştirilmesi aşamalarında yönetici veya danışman olarak aktif görev yapmıştır. Polat, Yeni Medya konusundaki görüş ve düşüncelerini her hafta Bloomberg Business Week Türkiye dergisindeki köşesinde okuyucularla paylaşmaktadır.

Sercan Çalbak BIO:

2013-2014 eğitim yılı ile birlikte Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü'nde "İçerik Yönetimi" dersini vermeye başladım. Eğitim serüvenim 2014-2015 öğretim yılında Bahçeşehir Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans programında, Sosyal Medya Yönetimi dersleriyle devam ediyor. Öte yandan Türkiye'nin yeni nesil içerik sitelerinden biri olan NasılKolay'ın içerik koordinatörlüğü görevini yürütüyorum.

Eğitim dışında içerikle pazarlama, dijital alanda iş geliştirme, dijital dünyada bireylerin ve toplulukların davranışları ve bu davranışların analizi, dijital içerik üretimi, yeni medya, klasik pazarlama metotlarının dijital pazarlamaya evrilmesi gibi konularda kafa yormaya devam ediyorum ve bu konularda çeşitli şirketlere danışmanlık yapıyorum.

Son Güncelleme:
06/02/2022 - 22:56